Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till flera personer. Mig själv framförallt, och så två till som betyder allt för mig.


OCH NÅGONSTANS I ALLT KAOS - försöker jag hitta min egna oas av frid.

Jag har ingen
inspiration
längre.
Mina fingrar
flödar inte
över tangenterna
som dem
en gång
gjorde.

Min musa är inte min musa längre.

*

Sluter mina ögon,
lyssnar på
spotify-listan
du gjort åt mig.
Tänker över
varje mening,
ord,
bokstav.

För jag vet,
att du
är som jag.

Varje ord
betyder
något.

*

Hon smeker min
nacke,
och jag njuter.
Det vi har
är så fint,
så bra,
så skört
av kärlek.
Det är
så här
det ska vara.

*

Orolig,
paranoid,
en aning
galen.

Skriver utan att
förstå
innebörden.

Lägg ingen större vikt på den.

Den här dikten,
har visst ingen
riktigt
betydelse.

*




Fri vers (Fri form) av Suicide
Läst 516 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-09 21:53



Bookmark and Share


  Citrusblomma
känner igen mig, men du klarar fortfarande av att röra ens det minsta ämne. så e det bara :)
2011-02-09

    AA VIP
Bra skrivet om våndan och slitet att skriva, att det som skrivs betyder något och har en innebörd. Också fina ord om kärlek. // AA
2011-02-09
  > Nästa text
< Föregående

Suicide