Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som hos Orwells "Djurfarmen" tycker sej en del, vara för mer, än andra...


Det är grisarna som tar över


Det är grisarna som tar över
Grisarna som får bo ”i de fina husen”
Grisarna som ”ser sej som lite mer”

Svart olja ger svart själ
Kan man säga om man vill
Svarta vidriga beteenden

FÖRR läste vi om det i Orwells ”1984”
NU se vi det i Norge 2011
Beteendet är detsamma, svinaktigt




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 123 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-10 00:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO