Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen är bara att du krossade mitt hjärta




Jag är full som vanligt
det är kallt men i mina byxor
är det varmt och det är en
eftertraktad plats
dagar som denna
nätter då vi bara
dricker någon konstig uppfinning
och försvinner in i en drömvärld
vi uppskattar mer än den vanliga världen

jag försöker göra dig avundsjuk
jag förstår inte varför det inte fungerar
jag skulle aldrig vilja ha dig nu
för att du har betett dig som en svin
och för en gångs skull
var det jag som betedde mig felfritt

men jag vill ändå se dina ögon
bli svarta och röda och gå från torra till våta
jag vill
att du ska lida
som jag gjorde när
du krossade mitt hjärta

***

Du tror att det är du som utnyttjar mig nu
det får du gärna tro det har aldrig varit så

Enda anledningen till att du stör mig
är att min manipulerande idiotiska hjärna
inte kan läsa dig
alls
den kan läsa alla
utom dig

det kanske får dig att tro att det är jag som
blir utnyttjad
men jag tar dig lika mycket för given som du
tar mig
hårt





Fri vers av Citrusblomma
Läst 260 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-09 23:51



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
underbar attitydmässigt skön skrivelse
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma