Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har ingen anledning att leva längre





En gång i en spegelhistoria
fångad på korta ögonblick i en kamera
och nu på facebook så hade jag
någon som jag älskade och som älskade mig
som jag skulle ha barn med och
älska tills den dagen jag slutade andas

Han har varit borta mer än ett år
det går inte en enda jävla dag då jag inte
skriker efter honom
om inte vaken så i mina mardrömmar
som han lämnade efter sig

Jag kunde inte stå ut med att
du knarkade och nu gör jag det själv
nästan varje dag

Det är ett sätt att fly från mig själv
för älskling när jag hallucinerar
så ser jag ditt ansikte framför mig

det spelar ingen roll vad jag gör
jag kan dig utantill jag känner dig för bra
jag vet varje veck i din kropp
och kan varenda fläck

Jag gör allt allt jag kan jag försöker
verkligen det är inte så att jag
bara har legat och skurit upp mina
armar som du trodde att jag skulle göra
och som jag egentligen troligen velat göra
jag har faktiskt

blivit kär igen men fan
hur ska någon kunna ta din plats
någonsin

du är det finaste jag vet
du var det vackraste jag hade

det finaste jag någonsin kommer att få

jag ser ingen anledning att finnas
om du inte tänker finnas vid min sida
du får vara på andra sidan jorden om du vill
bara jag vet att du tillhör mig

hellre att du stannar i ditt hemland
än att vi bor i samma stad men aldrig pratar med varandra

du var min kärlek
du har mitt hjärta

jag lovar älskling
jag har försökt ge bort det till andra
men du håller ett så stadigt grepp om min själ
och allt som hör den till

så utan dig
så finns det inget mig

Du skulle inte ens känna igen mig som jag är nu
men när jag tänker på det
det skulle inte jag heller göra




Fri vers av Citrusblomma
Läst 424 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-10 01:28



Bookmark and Share


    Bieffekter
måste man alltida en anleding?
har man ingen kan det ju vara en att hitta en
2012-01-09

  willex VIP
Mycket bra dikt. Det krävs mod att se sitt eget mörker, att inte ljuga för sig själv och om sig själv.
2011-02-10

  Ellen Ottnargård
hemsk men bra dikt!
ge aldrig upp!
2011-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma