Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grattis gubbpojke!

T revlig och kul födelsedag önskar vi två
H err gubbpojke att Du skall få
Y pperligt fin Du är på alla vis
R olig och en så omtänksam kis
A tt få vara Din vän är så gott så!
& detsamma säger jag och tar
E tt gott tag om Ditt liv att vi har
W ell-established vänskap med Dig så rar
A tt vi hoppas att den ska vara i alla våra dar!

HJÄRTLIGT GRATTIS!

Ewa och Thyra




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 541 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-11 00:03



Bookmark and Share


  thyra
En Akrostikon! Tack för att du visade på en ny diktform för mig. Nytt för mig och för många, ser jag på kommentarerna nedan. Fortsätt att skriva hyllningar och annat på detta sätt. De är både kul och svåra att få till.
2011-02-13

  erkki
Se det var en underbar hyllning
En följd utav farsoten facebook
Med bokstäver, ord såsom fyllning
i stället för maträtt med grejs wok
2011-02-13

  thyra
Tack Ewa-Britt för att du skrev ner vår hälsning med så fina ord! Poeten är väl värd en Grattishyllning!
2011-02-11

  En strimma av guld
Härlig läsning och grattis till denna poet.
2011-02-11

    ej medlem längre
Instämmer! Grattis till vår vän!
2011-02-11

  Mr Lindemann VIP
Det är viktigt här att vi uppmärksammar alla gubbpojkar på ett bra sätt denna dagen. Ty en gubbpojke kan bli fler och då kan det hyllas med en salut
2011-02-11

  lodjuret/seglare VIP
en eminent hyllning
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt