Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svartvit

Din palett av nyanser
värjer sig från skuggorna
som kommer om natten
Viskande, förförande
kommer de närmre
jag ser du låtsas oberörd
men jag vet hur rädd du är
du törs ej blotta dig

Jag vill sträcka ut min hand
och skydda dig från förtvivlan
men jag är ej förmögen
ty ljuset är jag,
men även mörkret
som sipprar in i ditt väsen
En dubbelsidig natur är jag
Av svärta och sol jag är skapad




Fri vers av Känselspröt
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-10 09:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt