Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradox

Ensam är stark, sa du
Jag vill inte vara stark
Jag vill vara svag och sårbar och ynklig och behövande
Vill krypa upp i din famn och glömma världen
Bryta ihop för att på nytt byggas upp
Sluta ögonen och vakna till en ljusare dag
Jag är stark
men har aldrig någonsin varit så svag som jag är med dig




Fri vers av Känselspröt
Läst 133 gånger
Publicerad 2011-02-10 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt