Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förfallets natur

Du gör mig lycklig
var orden som lämnade dina läppar
har du inte förstått
att jag är den som river ditt försvar

att jag är den som skapar din olycka
men också de ljuvaste, sköraste känslor
som lätt kan krossas och utplånas
så flyktiga som din smekning i mitt hår

du har nog inte insett
att jag är på det viset
att så mycket jag bygger upp
lika mycket raserar jag

jag är av destruktiv natur
likt en orkan i ditt inre
en ursinnig storm som aldrig mojnar
du kommer be om nåd

sanna mina ord




Fri vers av Känselspröt
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-10 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt