Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Korset, ankaret och hjärtat

Hopp -
Åh, som din låga brinner
fast och envist
du flackar aldrig

Tro -
du bryter igenom mina barriärer
och tvingar mig att se
det jag varit så förblindad att jag missat

Kärlek -
som du tär mig sönder och samman
men du uppbringar också
alla dessa fjärilar i magen
som får hela mig att vibrera
av det mest uppfyllande lyckorus

Det som när mig är också det som förstör mig
Eller hur var det nu igen?
Jag försöker minnas men famlar bland alla dessa bokstäver
som kastas runt i mitt huvud
om och om och om och om...

Nej, det var nog inte så
kanske jag har misstagit mig
horisonten är kanske inte så grå trots allt
jag skymtar solen där någonstans

Och mitt hjärta slår dubbelslag
när du tar min hand




Fri vers av Känselspröt
Läst 182 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-10 10:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt