Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Facebook Gets Older Friends (cartoon script 11.5)

 





1
Abraham Lincoln has got a new facebook friend

2
King Kong has got a new facebook friend

3
Ellen Page has become friend with 111 more people on facebook

4
Abraham Lincoln is sending a message over facebook to Ellen Page

5
Frank Zappa is entering facebook, disguised as King Kong

6
Ellen Page has got another freak out there as facebook friend

7
Facebook is receiving a message over facebook from King Kong

8
Ellen Page goes MAD and dreams she is a little man

9
Frank Zappa is entering facebook, diguised as Tina Turner

10
Abraham Lincoln gets an old facebook friend for the second time

11
Ellen Page creates a private facebook with just one page






 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 278 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-10 10:53



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Right! Zappas första platta. I bästa fall håller jag på att börja fatta hans storhet... tagit ett tag.
2011-02-12

  Tekoppsgubben
Freak Out!
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP