Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En text om Max, men inte till Max

Jag måste få vara med dig
varje gång jag ser dig så
skiner solen och månen och stjärnorna dansar
vid mig finns då ingen tid
ingen värld det finns bara

Jag går lätt sönder
jag knäcker som en liten nöt
i en brutal nötknäppare som aldrig
har hört om medlidande eller något
annat än en skoningslös livsstil

Du vet inte om det men
jag har byggt en mur och i den
muren växer det liljor och tulpaner
midsommarblomster och

den är hög och vass och har
taggtråd runt sig
men för dig
är det annorlunda
du kan få klättra över den
jag skulle krympa den för dig

Det finns ingen logik det är
du i mitt hjärta
jag vet inte hur det blev så
jag vet inte varför jag vet bara att
du är världen värd du är guld och silver
allt inslaget i en perfekt förpackning med
sidensnören du är så vacker

Du har tryckt undan min oro
jag läker för dig
jag anstränger mig för dig
jag har aldrig behövt
anstränga mig jag bara

du kan få vara min nya drog
mitt privata tjack min lina kokain
du är min antideppressiva och
mitt speed
du är allt jag behöver jag tror att
du skulle kunna göra mig

Du är allt
du skulle kunna göra mig
fri
lycklig
varm
du får ta mitt kalla stenhjärta och
tända eld på det av glöden
från dina blå ögon
du kan få ta min elaka onda hämnlystna sida
du får ta dens namn du får kasta den i havet
ta mina sjukdomar ta mina droger
jag behöver dem inte längre

Det är dig jag vill lova att älska nu
jag vill ha dig för alltid om bara
för en enda gång och jag ska
jag ska laga mat jag ska vara duktig
jag ska kyssa dig och jag ska
vara trogen jag ska vara
annorlunda
jag ska
ändra mig




Fri vers av Citrusblomma
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-10 15:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma