Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fjättrad

Lämna mig en flyktig blick
bevärdiga mig en tanke då och då
där jag så sakteligen bleknar ensam i min lägenhet
och ni andra lever era liv där ute i periferin

Uppmärksamma mig
om ens för en stund
för att släcka min törst efter närhet
och rädda mig från min ensamhet




Fri vers av Känselspröt
Läst 462 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-10 17:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Känselspröt
Känselspröt