Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt kudde är ingenting mot hans bröst


Somna på avstånd

Det är de mörka timmarna
Men jag ser bara ljus

Mina tankar vandrar iväg mot dig
Där du sover på andra sidan staden
Jag avundas täcket som får värma dig inatt

Sakta vaggas jag till sömns
Av hur din bröstkorg hävs upp och ner
För insidan av mina ögonlock kan varenda kant av din kropp

Stilla viskar jag min kärlek till dig
Förnärmad över att det bara är natten som lyssnar

Ovanför sover mamma och pappa
Och jag avundas så
Att de varje natt,
Får somna tillsammans




Fri vers av LovisaCecilia
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-11 18:25



Bookmark and Share


  Nike_Victoria
vackert, sorgligt, så igen kännande, applåder!!
2011-02-11
  > Nästa text
< Föregående

LovisaCecilia
LovisaCecilia