Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
De som är förrädare mot sina landsmän kallas väl, landsförrädare väl?


EN av dessa köpta


Göran Hägglund Centerpartist
Får som ”plåster på såren”
Eller kanske ”för lång och trogen tjänst”
Eller kanske dito förtjänst
För Vattenfall
En chefspost på just Vattenfall

Så den ”statliga Quislingen” som sålt ut
Oss alla som är elförbrukare och
Medborgare får nu se hur det går för
Landsförrädare i Sverige
DÄR har Reinfeldt nåt att ta i
Angående ”Sverige som rättsstat”
Eller inte….
För mej känns de mer och mer som inte…




Fri vers (Fri form) av LassO
Läst 137 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-12 00:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO