Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DETTA VAR LYCKA

Solen smekte husen, som vi passerade idag
så fönstren lystes upp, som i guld. Ett fönster stod
öppet och i rummet hängde en kristallkrona tydligen
mer än rengjord för när solstrålarna nådde prismorna
blixtrade det till i alla regnbågens färger. Så intensivt och
så otroligt vackert och tilltalande att vi stannade upp
alldeles stumma och jag sa till min man:
-Så här måste det se ut när Himlaporten öppnas!

Ett hav av ljus, som möter med ett stjärnflöde
av underbara färger och nyanser, som dansar på
solstrålarnas glitter att det måste bara vara,
som att stå i ett regnbågebad!

Kan man bli annat än glad!

Jag har aldrig sett något liknande förr. Jag tyckte att
regnbågarna på prismorna löstes upp och bildade regn-
bågeregnsljus, som skjöts ut runt om och över om
kristallkronan hela tiden. Helt fantastiskt, som
om osynliga krafter inramde kronan med
detta underbara sken.

Jag sa sen till min man, såg vi verkligen detta
eller var det bara en hägring...

Spelar ingen roll! Nu har jag ju färgskalan klar
till kommande jobb, bara att jobba på!




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-12 15:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt