Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rollen som spelas

Vad spelar det för roll ifall jag är vacker...

Vad spelar det för roll ifall jag är söt...

Vad spelar det för roll ifall jag är rolig...

Vad spelar det för roll ifall jag är snäll...


Vad spelar allt för roll... när du inte älskar mig?




Fri vers av Sikska
Läst 316 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-12 16:33



Bookmark and Share


  Nike_Victoria
Så sant, så fint, så sorgligt...
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska