Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan en blink!

Så vidunderligt att mötas
av en annas öga
på bråkdelen av en sekund nästan drunkna
hinna se, men ej andas
och sen bara skiljas lika fort
och ändå minnas det ögonblicket
hela livet igenom, som något otroligt stort...




Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-12 17:27



Bookmark and Share


  Ezmeralda VIP
Sällsynta möten men det sker ibland.
Jag kallar det för att man möter den människa som är "speciell".

Har också märkt att en del människor har ett spciellt ljus i sina ögon. Så skönt att möta dessa änglar.
2011-02-14

  ULJO
Sådana möten sker inte varje dag.
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt