Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kan du tänka dig att drömma om mig




Det har tagit tid
och mycket ansträngning från
min sida men jag har
äntligen förlåtit dig nu

du krossade mitt lilla hjärta
och jag krossade ditt
dubbelt så hårt
för att du förtjänade det

Jag vill bara att du ska säga
ja jag är värd din tid

hur ska jag kunna älska dig
om du aldrig kan säga
om du aldrig kan prata om vad du vill

varför ska det vara så svårt för
jag har förstått och jag har
lyckats gå vidare från drogpojken
jag har insett att du skulle kunna
vara mer värd än honom
men du kan inte bevisa det
du kan inte ge mig bevis
att du är något att ha
som jag kan spara

Det finns för mycket att göra
du har gjort illa mig förut
jag har inte tid eller kraft
att låta dig göra det igen

kanske är allt det här gjort för någon annan
kanske är det inte skapat för mig

tänker du inte ens säga att
du vill ha mig
tänker jag inte slösa mer tid på dig
kan du inte säga att jag är något värd
är jag inte värd sönderslagna väggar
trasiga knogar och röda ögon
tänker jag inte stanna

jag vill att du ska se mig
men jag tror att det inte är
mig du ser




Fri vers av Citrusblomma
Läst 213 gånger
Publicerad 2011-02-12 21:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma