Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med rosor över bröstet.

Gnisslande tänder mot en gnagande strupe
Röda rosor korslanga över bröstet
tankar som redan tänkts
och tänks om igen
röster som skrikit
och tystnat.

Gnisslande tänder mot en knakande käke,
rädsla i bröstet
händer i kramp
över munnen

Allt är stulet och resten är borta,
men med rosor över bröstet,
behöver ingen lida.




Fri vers av entusiasm
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-12 21:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm