Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det finns historier om människor




Det känns som att jag säger
"sanningen är" hela tiden
jag antar att sanningen är
olika för er allihopa och olika för mig

Det finns historier
om på tok för många människor
som jag älskar och önskar jag inte
brydde mig om och om sådana jag bryr mig
om och önskar att jag älskade

Jag ska ge igen jag ska slå hårt
kärlek är min förbannelse
och det var du som förbannade mig

jag ska som den unge Werther lida
för dig men jag ska som mig själv
få dig att lida mera
jag är ond som jag alltid varit och du vet det

Jag vill inte behöva sova ensam
ensamheten skrämmer mig mer än
spindlar doktorer och hissar tillsammans

jag bjuder in er för att slippa vara själv
men jag förstår först efter det att när
ni har lämnat mig har ni gjort nya gropar
som blir till nya hål som ännu en annan
måste försöka sopa igen

Jag försöker ge er skulden
jag försöker skrika och slå er
er allihopa jag vill hata er det är ert fel
men kanske finns det en gemensam
nämnare som är som mig

Hur ska jag kunna älska någon
när jag har älskat någon förut

Det finns för många vackra
ögon som jag önskar kunde se min spegelbild

Det finns så många stunder
då jag önskar ni kunde se mig
jag orkar inte skrika mer

de bad mig skriva en kärleksdikt
i skolan du är så bra på sånt sa de ju
jag sa att ni verkar inte ha någon aning
om hur det är att befinna sig i mitt huvud
ni verkar inte förstå hur ont det gör
att vakna när man vet att folk skäms över mina ärr

Jag har försökt visa dig
jag har öppnat dörrarna men du måste gå igenom
dem själv

fick kanske en annan flicka komma närmare
dig än vad jag någonsin fick chansen att göra
har du låtit ditt hjärta blöda för någon
annan än jag exakt som jag har låtit
min själ söndras och härskas för någon
som verkligen inte var du

Jag vill hålla dig varm
jag vill dela solgasögon och glass med dig
men det finns för många du
det finns fler än vad jag kan räkna ni skriker allihop

jag måste hitta utgången
hur ska jag kunna älska någon
när jag gav bort mitt allt för många år sedan
hur ska ni någonsin kunna få mig att le och skratta
med mina innersta hemligheter och alla mina barriärer
som inte ens Romeo verkar kunna bryta ner

Det finns dagar då jag tänker på dig
det finns dagar då jag älskar dig
egentligen kan jag bara skylla mig själv
det finns bara i mitt huvud bara i min värld

hur ska jag kunna älska någon
om jag har älskat någon förut





Fri vers av Citrusblomma
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-12 22:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Citrusblomma
Citrusblomma