Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oändligt stilla.

Det rinner blod från mina lakan
jag vill att något ska starta
starta på riktigt
och inte bara på låtsas

Så mina lakan dryper av blod
och från himlen sänd
kommer en ängel och hämtar mig

flyger över staden som gjorde mig såhär

tittar ner på ljus

och släckta lampor

Ingen har dugt för mig
och jag har aldrig dugt för någon annan heller.

Så det rinner blod från mina lakan
och mina kläder har färgats röda
på bara en nanosekund
är allting stilla.

Mellan andetag som rosslar
och huvudvärk som blixtrar
ler jag ner mot marken
som inte har en aning om
att jag svävar ovanför dess
ödsliga liv

och för en liten sekund
är allt
oändligt
stilla.




Fri vers av entusiasm
Läst 167 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-12 23:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm