Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och jag går isär.

Radiovågor
skickar meddelanden till mig

och jag går isär

Kameleonter och svin
instuvade i samma boxvin

och jag går isär

Tv-apparaten pratar med mig
säger allt jag var för tyst för att säga

och jag går isär

Sakerna byter färg
och lila blir till vitt

och jag går isär

Du lämnade mig ensam i en stor och kall värld
och allt blir till vapen i en stor och kall värld
allt blir till vapen
jag sade allt blir till vapen som
jag kan använda mot dig
jag kan använda mot mig

och jag går isär
på riktigt,
isär isär isär isär




Fri vers av entusiasm
Läst 185 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-12 23:57



Bookmark and Share


  Tymin
"allt blir till vapen
jag sade allt blir till vapen som
jag kan använda mot dig
jag kan använda mot mig"

så jäkla bra skrivet och så sant!
2011-02-16
  > Nästa text
< Föregående

entusiasm
entusiasm