Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fem sinnen i mitt minne

...

saknar att känna din värme
stegra sig genom mina drömmar
spridda med innerligheten
av en passion

saknar att se dina blickar
röra sig över min fallenhet
tagna av ypperligheten
i det förbjudna

saknar att höra dina andetag
skälva sig närmare mitt hjärta
sökande lusten i min närvaro
i trolösheten

saknar smaken av din hud
smeka sig genom mina läppar
tömma dem på minnen
för egen existens

saknar doften av dina drag
slingra sig över min förmåga
beröra förbindelsen
av sökandet



i saknad




Fri vers av Shadow
Läst 385 gånger
Publicerad 2005-12-12 22:33



Bookmark and Share


  Wretling
Bra uppbyggnad !
2005-12-12

  prinscess VIP
ser och känner en längtan efter värme
och närhet till en vän som man älskar
sökande efter lust
mycket bra skrivet min vän
du får det högsta betyget av mig
2005-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Shadow