Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om en dag i mitt liv

Och så blir allt bara bra igen

människorna i Egypten

dom segrade

Mitt hem är inte längre

smutsigt

mitt hjärta fick bulta

i takt med ditt igen

Jag ska snart rulla hemåt

i takt med Bon Jovi

I eftermiddag väntar kalas

och allt känns precis som det ska

 




Fri vers av Bevingad
Läst 319 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-13 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bevingad
Bevingad