Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Foggy audio

IDAG HAR JAG PASSAT PÅ ATT TACKA DIG FÖR ATT DU VAR ETT ANSIKTE PÅ VINDEN, REKOMMENDERAT DINA ÅTAGANDEN OCH SPELAT ANDLIG SNOOKER PÅ BRON.

POTTFRISYR, SJÄLVSTÄNDIG FRÅN DAG ETT DÅ MODERN VANDRAT SIN VÄG, BLOMMOR SOM SPELAR EN VINTERDAG, SATT MED ÖGONEN AV DIN DOTTER, ÖGONEN K.

ELAKHET FRYSER OCH KÄRLEK TAR BORT DEMONER.

JAG SER ATT DU VERKAR FRISK OCH KRY TROTS VAD HAN GJORDE MOT DIG NÄR HAN KÄNDE VÄRLDENS MÖRKER TYNGA SINA AXLAR.

HAN KUNDE BARA VÄNDA SIG MOT ETT HÖRN, OCH SVARTMÅLA ALLT SOM FANNS MEDAN HAN SKROCKADE BELÅTET.

SÅ MÅNGA PAPP MÅLADE I WELL, SÅ MÅNGA AMERIKANSKA GENERATIONER, TAPPADE VI KONTAKTEN SOM EN SLADD, LÅG VI LÅGA PÅ MORGONEN OCH TÄNKTE STÄNDIGT PÅ DET OFÖRMÖGNA...

OCH I SÅ FALL, VERKADE VI HA GJORT ALLT ANNORLUNDA, TÄNKTE VI OSS INTE FÖR, OCH BOR VI FORTFARANDE I HUSET DÄR VI VÄXTE UPP, VAR MIN MOR DÄR OCH HÅNADE DE SOM PRATADE UTRIKISKA, VAR TOMTARNA KROKANT, HADE DE SAMMA NAMN?

DET ÄR DET JAG UNDRAR.

HAN BLIR NÄSTAN UPPRÖRD OM MAN HÖR SIG FÖR LITE.

SÄGER: DET FINNS VÄL EN MANUAL TILL FRAMGÅNG.

MEN SEDAN TÄNKTE JAG: ÄR DU SÅ HÄR VÄNLIG SOM DU ÄR AV EGOISTISKA SKÄL?

SKREV: HARPLINGE VÄDERKVARN, OCH POSTADE DET KRAFTIGT DISTRAHERAD, BREVET MED BLOMMAN.

OCH MED NÅGRA RAKBLADSHUGG MOGNAR LENA, DET MÅSTE JAG FÖRSTÅ.

DU ÄR FÖRSTÅNDIG DÅRE.

DU HAR BLIVIT MIN LILLASYSTER MED ÅREN.

IBLAND NERVÄRDERANDE, MEN DU HAR JU VARIT HOS POLIZEI OCH RIKTAT KULORNA MOT STOLSBEN I KÖKEN OCH RUHR-DISTRIKTEN.

SIMMAT I SAMMA DJUPA FLOD HAR DU, OCH FÅTT TILL SKÄNKS GRAVIDITET PÅ TOALETTEN.

ETT PORNOGRAFISKT LJUDMAGASIN.

LENA, VILL DU SLUTA VARA MÄNNISKA?

VILL DU BÖRJA KNARKA, OCH BLI EN ÄNGEL? 




Prosa (Roman) av Mattias Holmström
Läst 352 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-26 15:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mattias Holmström
Mattias Holmström