Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fosterbror och lillasyster


åtta minuter.

"Du."
"Mmm?"
"Ta av dig hörlurarna så du hör vad jag säger."
"Så. Vad är det?"
"Vet nu när de kommer hem?"
"De kommer snart. Mamma fick säkert bara för sig att åka ett varv till."
"Sant."
"Varför undrar du?"
"Jag är hungrig."
"Men gör en macka då."
"Vill inte ha det."
"Laga något själv?"
"Nä, då bränner jag ner köket."
"Åh, kom inte med dina jävla undanflykter! Koka makaroner kan väl vem som helst."
"Lugna ner dig. Jag tänkte bara be min kära lilla syster att laga något åt oss båda, då hon faktiskt tar kvällkurser i fransk matlagning."
"Lägg ner med fjäsket David."
"Var inte så stingslig."
"Bara gå, okej?"
"Vad tittar du på förresten?"
"Sade jag inte åt dig att dra?"
"Hahaha, vill du se den där filmen?"
"Ja, det vill jag. Så kan du dra nu?"
"Jag har den på min dator. Vi kan kolla på den ikväll om du vill."
"Menar du allvar?"
"Ja. Fast Josefin kommer över."
"Alltså, varför är du ihop med henne?"
"Det är så korkad fråga att jag inte tänker svara."
"Jag gillar inte henne."
"Men jag gör. Så, ska du se filmen får du sitta med oss."
"Du är en jävel på att ställa ultimatum."
"Ja... Man lär sig det efter ett tag med dig som syster."
"Äh, håll käften."
"Herregud... aja, kom ner till vardagsrummet till åtta då."
"Var det inte du som var hungrig?"
"Tack för att du påminde mig."
"Spara sarkasmen till senare, bro."
"Ja, den kommer nog att behövas..."
"Ut ur mitt rum."
"Jag är på väg."
"Bra."




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Clockwork
Läst 456 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-13 17:40



Bookmark and Share


  Phräyah
Älskar dina dialoger, hur man ser allting spelas upp framför en. Realistiskt, humoristiskt och vackert.
2011-02-21
  > Nästa text
< Föregående

Clockwork
Clockwork