Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naivitet.

så som zebror och lejon
på en vidsträckt savann
vi - de skadade
ohjälpligt dras till varann

samtidigt som vi
likt kylskåpsmagneter
vägrar vidkänna
allt vad närvaro heter

längst in i våra sinnen
ett krig ständigt pågår
de svarta, de vita
aldrig fred det uppstår

hur mycket vi än försöker
är det dags att inse
att det vi eftersträvar
aldrig kommer att ske












Bunden vers (Rim) av Clockwork
Läst 358 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-05-11 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clockwork
Clockwork