Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älskade

Har förlorat det dyrbaraste jag har
Han lämnar mig och med sig han mitt hjärta tar

Jag står kvar

Ser honom förvinna ur mitt liv
Vill springa efter med stora kliv
Göra allt som krävs
För att han ska stanna hos mig.

Viska Jag behöver dig

Men jag står kvar och ser på
När Kärleken väljer att gå




Fri vers av habibty
Läst 280 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-13 18:32



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
stark
han förstår nog ej vad han förlorar
2013-02-26
  > Nästa text
< Föregående

habibty
habibty