Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslor i kall vinternatt

Nu vet jag hur det känns

att vara ensam i hela världen.

 

Hur det känns när trycket över bröstet

riskerar kväva varje glad tanke.

 

Nu vet jag hur man mår

när leenden blir till hånskratt

som slår som vinden mot mitt ansikte.

 

Nu vet jag vad de menar

när de säger att kärlek är smärta.

 

Vad de menar när de påstår

att allting har ett slut.




Fri vers av Frågetecken?
Läst 308 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-13 19:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?