Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att frysa ögonblicket

Ordströmmen flyter

i snabba, virvlande

(dödande)

stötar, mot mig

 

Såra dig

 

Jag uppfattar ord

som genom ett under

(under ytan)

lyckas nå mitt inre

 

Ångrar mig

 

Han ser på mig

med ögon som säger

(döda mig inte)

förlåt för allt

 

Saknar oss

 

Jag meddelar honom

att vi inte längre existerar

(har vi någonsin?)

för varandra

 

Hatar dig.




Fri vers (Fri form) av Frågetecken?
Läst 372 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2010-07-05 21:07



Bookmark and Share


  Katinka VIP
Jättebra hur du får känslan förmedlad.
2010-07-05
  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?