Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett sår i ett hjärta

Jag kände bitterhetens flammande andedräkt
måla mina kinder röda
när jag såg hur du log mot henne.

Smaken av svek brände min tunga
när jag kände era jämna fotsteg mot golvet
där ni gick, hand i hand.

Jag blundade när jag hörde ljudet
av mötet mellan era fuktiga läppar, och hoppades
att jag aldrig skulle behöva se dig igen.











Fri vers av Frågetecken?
Läst 351 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-04-27 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?