Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ånger

Han frågade mig

om mitt liv var som jag ville ha det.

Jag svarade

att jag inte levt mitt liv än.

Inte tillräckligt.




Fri vers av Frågetecken?
Läst 368 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-03-07 10:11



Bookmark and Share


    vemod
starkt
2009-03-07
  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?