Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommaren försvann när snön kom

De vita kalla flingorna

rasade ner över honom

Han rasade ner över mig

och vi låg där

på marken

tätt intill

tysta

värmen var kvar

trots att det var december




Fri vers av Frågetecken?
Läst 415 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-12-11 20:58



Bookmark and Share


    vemod
Bra!

de första tre raderna är som ett vattenfall
"De vita kalla flingorna

rasade ner över honom

Han rasade ner över mig"
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?