Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kryss (X)

Flimmer i natten

förbrukade de känslor jag kände

 

Skimmer i vatten

slukade de tankar som brände

 




Fri vers av Frågetecken?
Läst 431 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-12-11 21:08



Bookmark and Share


    vemod
Vacker!
2008-12-11
  > Nästa text
< Föregående

Frågetecken?
Frågetecken?

Mina favoriter
Buenas tardes, amigo?