Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångestlampan

Vill inte synas men ligger i
allt blir smått och utan energi,
bästa att skygga,
du gör dig liten som en mygga

Den som älskar dig ber
utan ljus du mig inte ser
sätt i en lampa med högre watt
byt till dag från dunkel natt









Fri vers av Anders Håkansson
Läst 333 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-02-13 21:18



Bookmark and Share


  Maj-Lis VIP
Ackurat så kan man säja att de är
2011-05-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson