Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trixie

att gå ut och gå med sin hund
förlänger livet.

och livets tre steg,
leverpastej

springa lös

snarka i soffan




Fri vers av Anders Håkansson
Läst 541 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-11-06 20:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hmmm

Man borde lära av hunden
2018-06-27

    ej medlem längre
gullig vovve. är hon din?
2017-01-22

  Connie
Hund är livet, härligt livsbejakande!
2014-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson