Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stormvarning

havet, det stilla, förebådar stormen,

på soldäck
sitter affärsmännen och vibrerar av leda,

endast ytan håller dem uppe

de vet inte att det som verkligen räknas är
att anlöpa hamn




Fri vers av Anders Håkansson
Läst 564 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-11 20:59



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Stilfullt frammanat ett faktum, som du framkallar i 3D känsla... :)
2018-04-12

  Bibbi VIP
Gillar.
2017-03-14

  Margareta Wersäll
Så bra uttryckt. Dikten rymmer en värld av sanning, ja ett helt liv!
2015-02-14

  walborg
Vackert skildrad brist på medvetenhet - fin bild också
2014-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson