Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

karamellkokerskan och tandläkaren


de satt tillsammans
och småpratade

över frukostkaffet

om huruvida

livet var mest
gott

eller om det var mest ont




Fri vers av Anders Håkansson
Läst 585 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-11-17 18:27



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
det är både ock. har nyss mumsat på djungelvrål-gott. men får man tandvärk gör det ont.
2020-03-13

  Annika Persson
Min forts.
De kom överens om att det var mest gott, om man inte ha en extrem otur
att illvilligheten blir ens öde. Som att
om det inte var den ene som gjorde något hemskt så var det någon annan.
Ska man inte försöka tänka på det goda i första hand, oavsett vad, och stå över det andra, om det inte är riktigt allvarligt, vilket det sällan är.

2018-04-02

    ej medlem längre
Titeln sätter färg på hela dikten

Kul
2018-03-30

  DominiQueen
Tack, riktigt roligt..
DominiQue
2016-04-01

  thyra
Finurlig den här! Tack!
2014-11-20
  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson