Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den längsta resan


dagen efter är den
längsta resan
inte allt

när du når din dröm
kan du förlora allt





Fri vers av Anders Håkansson
Läst 574 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-03-27 20:57



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja tänk om det är en mardröm som anfaller, en från höger och en annan från vänster. Då förloras väl allt. Förståndet också...
2019-02-05

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2015-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson