Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sitting Bull

conquerors
in aftermath are lost

they never find again

the spirit of the Sitting Bull




Fri vers av Anders Håkansson
Läst 680 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-11-01 21:31



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
It's lives on in all that still see his dream!
2016-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson