Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

den okände

människan är både man och kvinna
då är gud en kvinna såväl som han är en man
gul och blå svart och vit
vad denne mer är hör inte hit




Fri vers av Anders Håkansson
Läst 546 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-09-25 21:47



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så måste det vara. Gud skapade oss till sin avbild. Därför måste Gud vara både kvinna och man.
2017-03-14
  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson