Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

och radion stod på

inget av vikt har passerat
Syd Utsira
regn

själen vaggas i tristessen

tänker
på det som kunde varit,

försöker tränga bort
det nalkande ovädret

som heter morgondagen












Fri vers av Anders Håkansson
Läst 608 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-06-29 19:16



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tänkvärda ord.
2019-02-03

  Solstrale VIP
Metaforen sätter sig rätt in i medvetandet... Tangerar nuet! Fint!
2018-04-12

    ej medlem längre
Den kan tolkas lite olika

Dåligt väder eller kanske storm i livet

2018-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Anders Håkansson
Anders Håkansson