Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skrik från toaletten Det kommer blod


Min son

Tag två Alvedon mot magsmärtan
Smärtan gav sig inte vika

Skrik från toaletten
Det kommer blod
Omtumlande
Halvt panik

Telefon till BB
Kom upp
Kom upp
GENAST

Men vi skall inte föda än
Inte än

En gråkulen lördag
13 februari
For vi till BB

Du är öppen 4 centimeter
Var beskedet vi fick
Tolv veckor kvar till din beräknade ankomst
Nu ligger vi här och du är på väg

Med ett bälte runt magen hör vi dina hjärtslag
Dina glada hjärtslag
Din längtan att komma till oss

Värkarna sätter in
Ren och skär smärta
När du sakteliga vrider dig nedåt
Vi ser hår
Ditt huvud

Vi gör en sista kraftansträngning
Den 14 februari 1993
Andas andas
pressa ta i det sista

Du han bara komma ut
Så tog dom dig
En snabb skymt fick vi
Av dig vårat kärleksbarn

Du blir nu tjugo år

klockan 01.11

1330 gram
39,5 centimeter

Din pappa stod med ostadiga ben
nära att falla, svimma
Så liten
Så liten
Likt en docka
När du kom till oss
Min älskade son
01.11
14 februari 1993




Fri vers (Fri form) av tarabanko
Läst 598 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-02-13 21:25



Bookmark and Share


    Silverbjer
Den här är värdefull! Sluta aldrig skriva, kära broder..
2011-02-17

    ej medlem längre
Åh det här grep verkligen tag ... som förälder får man rysningar och tårar i ögonen.
2011-02-14

    Bashak Bsk
Ni fick den finaste present på hjärtansdag då,kul
2011-02-13
  > Nästa text
< Föregående

tarabanko
tarabanko