Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MY RED VALENTINE

My red Valentine!
Du är min energi, mina krafter
min kärlek, min passion,
min aggression.
I love you!
Oaktat att det känns att
jag är från en förgången,
försvunnen värld
en vilsekommen gubbe
är det underbart att smeka dig.
Människan är ingen eremit!
Människan längtar efter
en annan människa.
Det gör alla djur!

Eftersom livet är grymt
idag glömmer vi,
min kära Valentine,
livets gråhet och grymhet,
låt oss ta en öm, givande paus
nära dig.
My red Valentine,
jag viskar dig mina allra skönaste
ord dolda i min själ
vi överger aldrig varandra.
Idag skall vi njuta av samvarons
lyckliga moment.
Jag älskar dig
du är min passion,
mitt länge saknat öde!




Fri vers av Heikki Hellman
Läst 214 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-02-14 06:39



Bookmark and Share


  mare VIP
Härliga rader !!
2011-02-14

  arja savela
Underbart vackert! Människan behöver kärlek och närhet
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Heikki Hellman
Heikki Hellman