Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glittrets giltighetstid

 

jag sitter med allt du sagt i mina skakande händer

letande efter giltighetstiden i glittret

det här kan inte vara våra sista nätter

mumlar jag till hålrummet inuti

 

jag fingrar på lyckan som ännu finns

och ännu vill finnas där bubblande, lätt

 

men jag ser dina tårar inatt

och min rädsla när du skulle gå

för att du skulle gå på riktigt

 

och det här kan inte jag avsluta

det här är inte mitt val

 

 




Fri vers av molly crayons
Läst 284 gånger
Publicerad 2005-12-13 02:16



Bookmark and Share


  abbe nilsson
"Fingrar på lyckan" tyckte jag om... Bra beskrivning med sorgligt budskap
2005-12-14

    afrika
vilken maktlöshet som sipprar mellan dina fingrar!
gillar hur du skriver också!
2005-12-14

  Nils Sondefors
Känslosam, vemodig, poetisk dikt; fint skriven med en tillsats av saknad...
2005-12-13
  > Nästa text
< Föregående

molly crayons
molly crayons