Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
två poeters kamp om vem som älskar den andre mest och kan beskriva det bäst^^


Kampen om kärleken

"Min kärlek för dig är som vatten, nödvändigt för min blotta överlevnad."
"Och lika flyktigt som den brusande floden?"


"Min kärlek för dig är som bergen, massivt och bestående:"
"Lika tung att bära och kallt att hålla nära som berget också?"


"Min kärlek för dig är som stjärnorna, som trofast kommer tillbaka natt efter natt."
"Och låter sig jagas iväg av något som är större?"


"Min kärlek för dig är som rymden själv, en evig plats där bara min kärlek existerar."
"Men som är kall och fruktansvärt livlös..."


"Min kärlek för dig... saknar all jämförelse!"
"Åh erkänn... du fick slut på idéer"
"Sluta kritisera mig! Vad är det du vill höra, inget verkar ju duga?!"


"Vad sägs om; min kärlek för dig är som en blomma, som växer ju mer näring du ger mig."
"Och så lätt att ha ihjäl..."


"Min kärlek för dig är som målningen i den tavla som är jag."
"Och som är så lätt att byta ut."



"Min kärlek för dig kan ingen poet beskriva, ingen konstnär illustrera och ingen musiker övertrumfa."

"Jag kom åtminstone på fyra innan jag fick slut på idéer..."




Fri vers av Sikska
Läst 375 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-02-14 11:10



Bookmark and Share


  TjejenSomGråterTyst
Awsome :D och jätte gulligt^^
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska