Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

my life

en balkongdörr på glänt
sittandes på knän med
en disträ cigarett i handen

snöflingor stora som bomullstussar
åker karusell i luften utanför framför
en sol som håller på att suddas ut för dagen

som om flingorna rör sig i hypnos
och består av en miljon sånger
där en av dem landar på min axel
och viskar
my life





Fri vers av nova lee
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-02-14 16:07



Bookmark and Share


  PPQ
vad fint diktat
2011-02-14
  > Nästa text
< Föregående

nova lee
nova lee