Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grease från grillad kyckling inför fistfuck i Stavsnäs -79.


22:22. Se mig i ögonen. Vilket väljer du? För båda funkar inte. Testa. Du måste välja ett: öga. Annars blir du lam inom två sinom (2) bankdagar.

13:01. Fengshui? Jaa kanske. Jag har faktiskt dom fem elementen: utspridda i alla mina rum + toa. Fast jag tror nog själv att jag jag legat för länge på ett currykryss. Vissa säger kors men jag är för religiös för att använda ett heligt ord i ockulta sammanhang.

11:14. Den elfte juni 1979 åt jag grillad kyckling i Stavsnäs som smakade penicillin. Men det var ju naturligtvis inte Stavsnäs fel. Det var en mycket vacker trakt och någon i sällskapet sa med en plötslighet som nästan doftade vapenfett: "Zarah Leander var visst aldrig här." Vi bara log åt flickan. Den lilla horan. Nej ludret var det visst. Och det istället för den. Lilla.


06:02. I Folkpartiets Sverige drömmer Joe Hill om nakna tanter med ondulerat hår och ragg upp till naveln.




Fri vers av ulf olsson
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-02-14 23:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ulf olsson
ulf olsson