Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väl lodad poäng!

En skidlöpartös ifrån Äng
var suverän på en åkarsväng
och pinnar, som stod
hon grep direkt, som lod
landar då i en annan sorts säng...






Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-15 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt