Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT GÅ BREDVID



På promenad genom stan
med din hand i min,
vinden i ditt hår
och kinderna så röda.

Jag känner mig lycklig
att gå bredvid dig
nerför Hamngatan ner.

Vi dansar ett slag
i Kungsträdgården
och kysser varann
vid Molins fontän.

Kramas länge i
Berzeli Park
och går glada som barn
längs Strandvägens kaj.

Konsert med nån känd
i Allmänna Gränd,
vi springer ner till färjan.

På väg mot Slussen och
Gamla Stan där
simmar familjen svan.




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 716 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-02-15 10:37



Bookmark and Share


  Connie
Vilken mysig promenad jag fick ;)
2014-06-05

  Sofhia Wirström
en härlig kärleksförklaring min vän :) fint skrivet.
2011-04-19

  Katarina O´Nils Franke
Effektfullt med en promenad, allt rör sig framåt! Väldigt vackert!
2011-02-15

  F.
Du fångar känslan, man känner närvaron i promenaden. Snyggt!
2011-02-15

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Härlig promenad du tar med en på. =) Ljuvlig. =)
2011-02-15
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar